1a, 2a, 3a i 4a Regates de la Lliga Tardor 2011

Després de que les 2 primeres regates amb el nou vaixell, pareixia que ens costaria agafar-li el fil (que encara falta) però hem tengut grates sorpreses.

A la primera regata de la lliga varem guanyar, en gran part perquè els dos rivals més directes, el Bauxa i el Lolita varen errar-se i tenir problemes respectivament. I nosaltres varem navegar bé i cometent poques errades.

La segona prova, a la que varem fer segons, el Bauxa ens va demostrar lo ràpid que va i que si ens despistam un poc ja no tenim res a fer. El Lolita per la seva part va tornar a tenir problemes amb el gènova i fou tercer.

La tercera prova d'aquesta lliga ens va tornar a donar un segon lloc a la classificació, que tenint en compte que el Lolita guanyà i el Bauxa fou tercer, ens donaren el lideratge provisional .

Ido la darrera (al manco per nosaltres) prova d'aquesta lliga no va deparar sorpreses. Va guanyar el Bauxa, molt ràpid. Segon fou el Tassa i Mitja de Portocristo, que va fer una gran regata, guanyant a l'Aia que fou tercer. El Lampo Rosso només pogué esser quart en un dia on les condicions no varen esser fàcils i les maniobres varen sortir molt travades i lentes.

El proper dissabte 17 no participarem amb el Lampo a la regata, però també és poc provable que quedem a terra! 

De moment el Lampo està en pel a l'explanada esperant algunes passades d'imprimació i altres tantes de patent (això sí, manco de les que hem llevat amb en Luis!!) haurem de fer bastant feina però estam molt motivats!!





Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.