Regata “Colònia Pollença” 2011

Una vintena de vaixells dels clubs de la Colònia, Ciutadella, Pollença, Alcúdia i Port de Sóller varen participar en aquesta regata, que pels vaixells de Ciutadella s'anomena “Ciutadella Colònia Pollença” ja que ells parteixen el divendres en regata rumb a la Colònia.
Dissabte dia 1 a les 12:00 es va donar la sortida a la regata cap a Pollença, amb un vent de llevant d'uns 15 nusos que a la meitat del trajecte quedava reduït gairebé a la meitat, 8 nusos. Abans de posar rumb cap a Pollença els vaixells havien de passar una boia de desmarc per no sortir a rumb directe. El primer en passar-la fou L'Aia, seguit de l'Acrobat, l'Avispa, el Bauxa, el Chica Txeca II i el Lolita, que s'anaren avançant els uns als altres però mantenint-se molt junts. Per darrera un grup de 3 ,Xarquí, Lir i Lampo Rosso mantenien una lluita per no perdre el grup dels primers. I per darrera, el Gong liderava el grup dels vaixells més lents acostant-se molt als de davant.
Finalment la classificació de la regata d'anada es decidí per segons i els tres primers foren: 1r. CHICA TXECA, 2n. GONG, 3r. LOLITA
El vespre tots els participants varen poder gaudir d'una barbacoa molt ben organitzada pel club Pollençí i d'un ambient immillorable.

Enguany la regata del diumenge va esser un barlovent sotavent d'unes 6 milles, es dir, una regata curta que havia de permetre que els vaixells que venien de clubs com Ciutadella o Sóller arribassin a una bona hora a casa.
Tot i que la sortida havia d'esser a les 11:00, a aquesta hora l'aigua estava com un mirall i les tripulacions varen aprofitar per banyar-se mentre esperaven el començament de la prova. Gairebé a les 12:00 entrava un embat d'entre 6 i 8 nusos que permeteren acabar la regata. L'Acróbat i el Lolita es posaren al capdavant de la flota aguantant els atacs dels seus perseguidos amb èxit.
Finalment els primers classificats es tornaren decidir per segons i foren 1r ACROBAT, 2n GONG i 3r LOLITA.
La Classificació general quedà de la següent manera:
1r GONG 4p (Ciutadella), 2n ACROBAT 5p (P.Pollença), 3r CHICA TXECA 5p (Ciutadella), 4t LOLITA 6p (Colònia), 5è TACUMA 12p (Colònia), 6è AVISPA 12.5p (Ciutadella), 7è XARQUI 14p ( Ciutadella), 8è BAUXA 16p (Colònia). 9è LAMPO ROSSO 16.5p (Colònia), 10è AU ANEM 19p ( Ciutadella), 11è LIR(Colònia), 12è AIA(Colònia), 13è SES XESQUES (Colònia), 14è FEURIHI (Sóller), 15è TIVOLI (Alcúdia), 16è IDEFIX(Colònia), 17è PHYSICAL(Colònia) i 18è LEEWAY(Colònia).

Enhorabona a tots els participants i especialment als guanyadors de tan competida regata. La propera regata serà dia 15 d'Octubre i començarà la Lliga de Tardor 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.